Harry Kane jätti Tottenhamin elokuussa siirryttyään Bayern Müncheniin.

Monet uskoivat sen vaikuttavan hyvin negatiivisesti Tottenhamin kauteen, mutta toistaiseksi siitä ei ole nähty sen suurempia merkkejä.

Tottenham lähti lokakuun maajoukkuetauolle Valioliigan kärkipaikalta. Kahdeksasta ottelusta tuloksena on kuusi voittoa ja kaksi tasapeliä.

Kane, 30, sen sijaan mättää maaleja Bundesliigassa. Kane on pelannut uuden seuransa paidassa kymmenen ottelua ja tehnyt niissä yhdeksän maalia ja antanut viisi maalisyöttöä.

Parhaillaan Englannin A-maajoukkueen mukana oleva Kane on luonnollisesti hyvin iloinen siitä, millaisen alkukauden Tottenham on pelannut.

– Se on ollut upeaa seurattavaa. Olen sanonut jo aiemminkin, että valmentaja (Ange Postecoglou) tekee siellä hienoa työtä. He pelaavat hyvää jalkapalloa. Kannattajat ovat joukkueen takana ja se on juuri sitä, mitä joukkue on tarvinnut muutaman viime vuoden jälkeen, Kane totesi lehdistötilaisuudessa.

Kane toivoo Tottenhamin yltävän sensaatiomaiseen Valioliigan mestaruuteen.

– Seuraan aina Tottenhamia ja Valioliigaa. Tietenkin kautta on vielä paljon jäljellä, mutta kuten valmentaja sanoi, ei ole mitään syytä, miksei kannattajat voisi olla innoissaan ja onnellisia siitä, miten asiat sujuvat. Toivottavasti joukkue voi jatkaa samalla tavalla. Olen tehnyt koko urani ajan selväksi sen, että olen Tottenhamin kannattaja ja toivon heille pelkkää parasta. En halua minkään joukkueen voittavan Valioliigaa niin paljon kuin Tottenhamin.

Viaplay näyttää sekä Valioliiga- että Bundesliiga-ottelut.