Ollie Watkins kehuu Unai Emeryn roolia uransa huippuvireen löytämisestä. Aston Villan hyökkääjä palasi Englannin maajoukkueeseen perjantain harjoitusottelussa Australiaa vastaan.

Watkins, 27, viimeisteli 1-0-voitossa ottelun ainoan maalin. Villan mies oltiin nähty viimeksi maajoukkuepaidassa maaliskuussa 2022.

Watkinsin jälki on ollut Emeryn alaisuudessa tehokasta ja 26 otteluun on syntynyt 14 maalia. Hyökkääjä on ollut tämän kauden aikana mukana jo kahdeksassa Villan osumassa.

– Mielenmaisemani on muuttunut Unai Emeryn saavuttua Villaan. Hän on täyttänyt minut itseluottamuksella. Olen selvästi kehittynyt 18 kuukaudessa sen jälkeen, kun olin viimeksi Englannin leirityksessä, Watkins kehui Athleticille.

– Uskon sen näkyneen kunnossani ja esityksessäni.

Watkins uskoo voivansa tuoda erilaisia kykyjä Englannin hyökkäykseen verrattuna kapteeni Harry Kaneen.

– Minulla on täysin erilainen pelityyli kuin Harrylla. Hän pystyy pudottautumaan alaspäin ja tekemään uskomattomia pitkiä syöttöjä. Se ei ole minun peliäni, Watkins arvioi.

– Minun vahvuuteni on tehdä juoksuja selustaan, joten voin tehdä vain sitä mihin itse pystyn. Kun puen paidan päälleni, teen parhaani maajoukkueen puolesta. Sen jälkeen se on valmentajan päätös.

LUE MYÖS!