Chelsean päävalmentaja Mauricio Pochettino kehottaa kannattajia asettumaan hyökkääjä Nicolas Jacksonin tueksi.

Senegalilaiskärki siirtyi Chelseaan kesällä Villarrealista 37 miljoonalla eurolla, mutta hän on toistaiseksi esiintynyt alle odotusten.

Jackson, 22, on onnistunut 11 otteluun kolme kertaa maalinteossa. Kaksi hänen osumistaan on tullut sarjanousijoita vastaan ja yksi liigacupissa. Kritiikkiä on tullut etenkin maalipaikkojen hukkaamisesta.

Pochettino myönsi, että Jacksonilla on ollut vaikea alku kauteen, mutta hän korosti loukkaantumisen vaikuttaneen osaltaan asiaan.

– Jackson on nuori. Hän tuli täksi kaudeksi, eivätkä olosuhteet auttaneet häntä suoriutumaan parhaimmillaan. Mitä voimme tehdä? Heittää hänet menemään? kommentoi Pochettino Athleticin mukaan.

– Ymmärrän sen (kannattajien kritiikin), mutta pelaaja tarvitsee apua. Hän tarvitsee ihmisiä sanomaan: ”Hei, jatka vain, me uskomme sinuun”.

– Hän on hyökkääjämme, meidän pelaajamme. Kyse on pelaajan tukemisesta. En sano, että kannattajilla ei ole oikeutta kritisoida pelaajia. Minä olen ensimmäinen ihminen, joka ottaa sen puheeksi yksityisesti, kun he eivät pelaa hyvin. Ja pelaajat voivat tehdä niin minulle, jos taktiikkani eivät toimi.

Linkki twiittiin.