Manchester Unitedin kapteenilla Bruno Fernandesilla oli sunnuntaina syytä ylistää joukkueen nuorukaisten Alejandro Garnachon ja Kobbie Mainoon otteita.

Garnacho, 19, iski yhden kauden upeimmista osumista, kun United voitti Evertonin sunnuntaina vieraissa 3-0. Peliä oli takana vain pari minuuttia, kun argentiinalaislaituri kiskaisi suoraan keskityksestä saksipotkun verkkoon.

Hyökkääjälupaus on tunnetusti Fernandesin maajoukkuekaverin Cristiano Ronaldon suuri fani. Garnacho pääsi myös pelaamaan idolinsa kanssa ennen kuin Ronaldo siirtyi noin vuosi sitten Unitedista Al-Nassriin.

Fernandes vitsaili, että Garnacho on katsellut liikaa videoita Ronaldosta, joka teki Juventusta edustaessaan vastaavanlaisen saksipotkumaalin.

– Se oli uskomaton maali, aivan uskomaton. Hän katsoo luultavasti liikaa Cristiano-videoita! Me kaikki tiedämme, että hän on suuri fani, sanoi Fernandes Athleticin mukaan.

– Hänellä on vielä pitkä matka Cristianoon, mutta hän ottaa askelia [sitä kohti].

– Hän haluaa olla jotain erityistä jalkapallon maailmassa, ja uskon, että hänestä on siihen, mutta hänen on tehtävä muutakin kuin tuo maali!

Artikkeli jatkuu videon alla.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
HYVÄÄ PÄIVÄÄ Alejandro Garnacho!!!💥🔥

Valioliigakauden heittämällä upein maali.😮‍💨

#Valioliiga

Manchester Unitedissa yhdeksänvuotiaasta asti pelannut Mainoo, 18, taas pääsi Evertonia vastaan ensimmäistä kertaa avauskentälliseen Valioliigassa. Englantia nuorten maajoukkueissa edustanut keskikenttäpelaaja esiintyi edukseen ja sai kehut myös Fernandesilta.

– Mielestäni tuo oli Kobbielta, noin nuorelta pelaajalta, mahtava suoritus. Hän pelasi laadukkaasti ja oli pallollisena rohkea vahvaa joukkuetta vastaan, joka prässää todella, todella hyvin. Hän oli uskomaton pallon kanssa ja antoi meille niin paljon.

– Puhun aina Kobbiesta. Uskon, että hänkin on erityinen pelaaja. Tietysti ihmiset eivät puhu hänestä niin paljon kuin Garnachosta, koska Garnacho tekee maaleja, syöttää osumia ja kaikkea. Mutta kaikki [pelaajat] tietävät, mitä hän antaa joukkueellemme.

– Hän haluaa oppia, ja se on luultavasti hänen paras ominaisuutensa, koska hän haluaa aina oppia. Hän haluaa kuunnella kaikkia ja kehittyä paremmaksi ja paremmaksi.

Linkki twiittiin.