Newcastle voitti Manchester Unitedin lauantai-iltana Valioliigassa 1-0. Anthony Gordon viimeisteli ottelun ainoan maalin.

Manchester Unitedille kyseessä oli kaikki kilpailut mukaan luettuna jo kauden kymmenes tappio.

Manchester United on parhaillaan seitsemäntenä Valioliigassa. Lisäksi joukkueen tie Mestarien liigassa on nousemassa pystyyn, sillä jatkopaikka vaatisi kotivoittoa Bayern Münchenistä ja sitä, että FC Kööpenhaminan ja Galatasarayn välinen ottelu päättyisi tasapeliin.

TNT Sportsin jalkapalloasiantuntija ja Manchester Unitedin suurimpiin seuralegendoihin lukeutuva Paul Scholes ei ollut järin mielissään joukkueen peliesityksestä.

– Tämä oli täyttä roskaa. Manchester United on tällä hetkellä heikko joukkue. Viimeaikaiset tulokset ovat harhaanjohtavia. Joukkueessa on liikaa laiskoja pelaajia. Pelatessasi tällaisia otteluita sinun on tehtävä aina kovasti töitä.

Erik ten Hag otti Marcus Rashfordin vaihtoon tunnin kohdalla. Rashford pelasi jälleen heikon ottelun. Hyökkääjä on viimeistellyt tällä kaudella 18 otteluun vain kaksi maalia. Rashford näytti yllättyneeltä jouduttuaan penkille.

– Oliko hän yllättynyt? En ymmärrä. Ajatteliko Rashford, että hänen olisi pitänyt jatkaa kentälle? Hänestä oli joukkueelle enemmän harmia kuin hyötyä, Scholes latasi.

LUE MYÖS: Anthony Gordon iski Manchester Unitedin kumoon Valioliigassa