Newcastlen eurotaival päättyi keskiviikkona.

Newcastle päätyi lopulta viimeiselle sijalle Mestarien liigan lohkossaan. AC Milan voitti Newcastlen keskiviikkona St. James Parkilla 2-1. Newcastle keräsi lopulta kuudesta lohko-ottelusta viisi pistettä.

Borussia Dortmund voitti lohkon ja PSG eteni toisena jatkoon. AC Milan sijoittui kolmanneksi ja putosi Eurooppa-liigaan.

Newcastlen päävalmentaja Eddie Howe oli pettynyt ottelun jälkeen. Vaikka lohko olikin todella kova, niin Newcastlen ainoa tavoite oli edetä neljännesvälieriin.

– Olemme todella pettyneitä. Tätä on vaikea hyväksyä. Pelaajat pelasivat todella hyvän ensimmäisen jakson. Toivoin, että ensimmäinen maalimme olisi syntynyt aikaisemmin. Toisella jaksolla lähdimme hakemaan toista maalia. AC Milanin maalit syntyivät virheistämme tilanteenvaihtojen jälkeen, mutta sellaista voi tapahtua, kun olet reaktiivinen. Otan vastuun siitä, mutta halusimme pysyä Mestarien liigassa ja voittaa ottelun.

– Meillä oli muutama pelaaja, jotka eivät ansainneet hävitä tätä ottelua. En voi syyttää pelaajiani. En usko olevamme parhaassa mahdollisessa iskussa, mutta en voi syyttää pelaajiani sitoutumisen puutteesta. Se kipu, jonka nyt tunnemme, toimii tulevaisuudessa motivaationa.

LUE MYÖS: Karmiva pettymys! Newcastlelle jäi eurosyksystä vain luu käteen