Manchester Cityn manageri Pep Guardiola oli huolissaan kentän kunnosta hänen joukkueensa edettyä seurajoukkueiden MM-turnauksen loppuotteluun.

City kaatoi tiistaina välierässä japanilaisen Urawa Red Diamondsin 3-0 ja eteni finaaliin, jossa sitä odottaa brasilialainen Fluminensen. Turnaus pelataan Saudi-Arabian Jeddassa.

– Kenttäolosuhteet eivät olleet kovin hyvät, rehellisesti sanottuna. Mutta me tiedämme, miten tämä bisnes toimii. Nyt meidän täytyy levätä, sanoi Guardiola Athleticin mukaan.

– Suunnitelma on nukkua, nukkua ja nukkua! Tämä on meidän suunnitelmamme. Heillä (Urawalla) oli yksi päivä enemmän [valmistautua].

– Pidämme vapaapäivän, syömme yhdessä illallista ja luomme ympäristön, jossa pelaajat tietävät, kuinka tärkeää on seuralle [olla täällä]. Ollakseen tässä finaalissa on tehtävä uskomattomia asioita, kuten voitettava Mestarien liiga.

– Tämä saattaa olla ainoa kerta elinaikanamme, kun pelaamme tässä ottelussa. Huomenna alamme katsella Fluminensea ja yritämme valmistella hyvän esityksen.

Perjantain loppuottelu pelataan samalla King Abdullah Sports City -stadionilla, jossa City pelasi välieränsä. Manchester City ja Fluminense tulivat Euroopan ja Etelä-Amerikan edustajina vasta välierävaiheessa mukaan.

B/R Football

@brfootball
The FIFA Club World Cup final is set ⚔️

Manchester City will face Fluminense this Friday

Linkki twiittiin.