Thaimaan poliisi on varoittanut Liverpoolin kannattajia lankeamasta nettihuijarien viestiin, jossa seuralegenda Xabi Alonso pyytää lähettämään hänelle rahaa, kertoo AFP.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on jättämässä tehtävänsä ensi kesänä, ja Bayer Leverkusenia luotsaava Alonso, 42, on noussut monissa lähteissä ykkösvaihtoehdoksi hänen tilalleen.

Thaimaan keskusrikospoliisi kehottaa kannattajia varomaan viestiä, jossa Alonsoksi tekeytynyt sometili lähestyy ihmisiä pyytämällä vajaan kahdeksan euron lahjoituksia, jotta hän voisi matkustaa Liverpooliin.

– Olen Xabi Alonso, olen Liverpoolin manageri ensi kaudella, mutta minulla ei ole rahaa lentoihini Liverpooliin, lukee viestissä, joka on kirjoitettu thaiksi.

Valioliiga on valtavan suosittu sarja Thaimaassa, ja Liverpool on yksi maan seuratuimmista joukkueista.

Espanjalainen Alonso edusti Liverpoolia vuosina 2004-2009 ja voitti punapaitojen kanssa kertaalleen Mestarien liigan ja FA Cupin. Hän aloitti valmennusuransa Real Sociedadin reservijoukkueessa ja siirtyi toissa vuonna Bayer Leverkuseniin, joka taistelee tällä hetkellä Bundesliigan mestaruudesta.

Liverpool-pestistä kysyttäessä Alonso sanoi, että hän on tyytyväinen Leverkusenissa, eikä hänellä ole ollut aikaa miettiä tulevaisuuden kuvioitaan.

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
🚨 Thailand Police have warned people not to fall for online scammers impersonating Xabi Alonso.

In the scam, Alonso's fake verified Instagram account asks donations of 300 baht (€7.85) to help pay for a plane ticket to Liverpool.

Message in Thai says: "I am Xabi Alonso, I…

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!