Manchester Unitedin ei odoteta tekevän isoja liikkeitä siirtoikkunan viimeisenä päivänä, kertoo ESPN.

Unitedin päätavoitteena talven siirtoikkunassa oli kaupata mahdollisimman monta pelaajaa muualle vapauttaakseen tilaa budjettiinsa ensi kesää varten.

Manchesterilaiset eivät ole varsinaisesti myyneet yhtään pelaajaa, mutta United neuvotteli itselleen siirtokorvauksen lähes kaikista lainadiileistään. Myös pelaajien palkkakulujen jakaminen tai siirtäminen lainaseuralle on tehnyt hyvää Unitedin taloustilanteelle.

Lisäksi joillain lainalle lähteneillä pelaajilla, kuten Donny van de Beekillä ja Hannibal Mejbrillä, on lainadiileissään osto-optio mukana.

Manchester United saattaa kaupata torstaina vielä joitain pelaajiaan muualle, mutta lähtijöiden odotetaan olevan lähinnä nuorukaisia, jotka eivät ole saaneet vakituisesti peliaikaa edustusjoukkueessa.

Isommat siirrot ovat epätodennäköisiä jo siksi, että United pelaa illalla Wolverhamptonin vieraana Valioliigassa. Manageri Erik ten Hag joukkueineen haluaa keskittyä peliin rauhassa.

Ideaalitilanteessa Manchester United olisi luultavasti tavoitellut hyökkääjää talven siirtoikkunassa. Ten Hag sanoi hiljattain, että joukkueessa on selkeä puute ysipaikan pelaajalle, mutta hollantilaisluotsin mukaan seura ei voi ottaa riskejä taloussääntöjen kanssa.

SIIRRY TÄSTÄ DEADLINE DAYN LIVE-SEURANTAAN!

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!