Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag sanoo, että seura ei pysty hankkimaan tässä kuussa hyökkääjää taloudellisten rajoitusten takia.

United on tehnyt tällä kaudella 21 sarjaotteluun vain 24 maalia, saman verran kuin putoamisviivan alapuolella oleva Luton.

Manchesterilaisten paras maalintekijä tämän kauden Valioliigassa on ollut keskikenttäpelaaja Scott McTominay, joka on heiluttanut verkkoa kuudesti.

Hyökkäyspään pelaajilla ruuti on ollut märkää: Marcus Rashford on tehnyt neljä maalia, Alejandro Garnacho kolme, Rasmus Højlund kaksi, Anthony Martial on tehnyt yhden osuman ja Antony ei ole saanut vielä maalitiliään auki.

Siirtohuhuissa Manchester United on yhdistetty useampaankin hyökkääjään, mutta ten Hagin mukaan seura ei yksinkertaisesti pysty hankkimaan uutta kärkipelaajaa.

– Minä tarkistin, mutta [budjetissa] ei ole tilaa, sanoi ten Hag Sky Sportsin mukaan.

– FFP:n (taloussääntöjen) takia ei ole tilaa tehdä mitään tälle hyökkääjien määrän puutteelle.

– Rashford voi tietysti pelata keskushyökkääjänä. Meillä on joitain vaihtoehtoja, ja on selvää, että Anthony on [nivusvamman] takia sivussa pari kuukautta. Se (hyökkääjän paikka) on selvästi aukko ryhmässämme.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨⛔️ Ten Hag confirms Man United are NOT signing any striker in January: “I looked into options but there is no space for Financial Fair Play”.

“Of course, Rashford can play as a striker; we have some other alternatives but yes, Martial will be out for weeks”.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!