Manchester United voitti Wolverhamptonin Valioliigassa torstai-iltana 4-3. 

Rasmus Højlund iski joukkueensa toisen maalin. Kyseessä oli tanskalaishyökkääjälle sarjakauden kolmas maali. Kaikki kolme maalia ovat syntyneet kolmeen edelliseen otteluun.

Højlund sai syyskaudella kritiikkiä, kun hän ei tehnyt maaliakaan Valioliigassa joulukuun loppuun mennessä. Sittemmin maalihanat ovat auenneet toden teolla.

Tanskan A-maajoukkuekärjeltä tiedusteltiin, odottiko hän maalihanojen aukeavan kunnolla ensimmäisen täysosuman jälkeen.

– Joo ja ei. Tiesin osaavani tehdä maaleja ja olin näyttänyt sen Mestarien liigassa ja edellisissä seuroissani, mutta tietenkin maalitilin avaaminen sai minut tajuamaan, että voin onnistua tässä. Ymmärrämme jatkuvasti toisiamme paremmin ja totun koko ajan enemmän Valioliigaan ja sarjan tempoon. Totun siihen, miten joukkue pelaa. Tietenkin se otti paljon aikaa, mutta jos minulta kysytään, olisin halunnut tehdä ensimmäisen sarjamaalini syys- tai lokakuussa.

Højlundin mukaan Manchester Unitedin pelaajat osaavat tarpeen tullen olla itsekkäitä, mutta pelata myös joukkueen eteen.

– Toivottavasti voimme jatkaa näin ja pelata joukkuetovereita varten. Mielestäni se on avainasemassa. Olemme itsekkäitä silloin, kun siihen on tarvetta, mutta pelaamme myös toisiamme varten. Hyökkäyspäässä olimme todella hyvä. Loimme paljon paikkoja ja teimme neljä maalia. Olisimme voineet tehdä enemmänkin.

LUE MYÖS