Manchester Cityn manageri Pep Guardiola on kiistänyt espanjalaismedian väitteet, joiden mukaan tähtihyökkääjä Erling Haaland olisi tyytymätön seurassa.

Espanjalaisen El Desmarquen mukaan norjalaishyökkääjä ”ei kestä” Manchesterin kaupunkia ja huonoa säätä ja olisi kiinnostunut siirrosta Real Madridiin.

Haaland, 23, siirtyi Cityyn kesällä 2022 Borussia Dortmundista ja voitti debyyttikaudellaan triplamestaruuden manchesterilaisten kanssa. Norjalaistähti näytteli keskeistä roolia pokaalien rohmuamisessa iskien 52 maalia.

Norjalaistähti on jatkanut hurjaa maalitahtiaan myös tällä kaudella, mutta hän on ollut viime viikkoina sivussa loukkaantumisen takia.

– Teidän täytyy kysyä Madridin medialta, onko hän on tyytymätön. Ehkä heillä on enemmän tietoa kuin meillä, sanoi Guardiola BBC:n mukaan.

– Meistä ei tunnu siltä, että hän olisi onneton. Hän oli, koska hän ei voinut pelata – hän oli kaksi kuukautta loukkaantuneena – mutta ehkä Espanjan, erityisesti Madridin, tiedotusvälineillä on enemmän tietoa kuin meillä.

– Emme voi hallita sitä, mitä ihmiset sanovat, mutta tärkeintä on, että hän on onnellinen. Kun hän on onneton, hän tekee päätöksensä.

Haalandin ja Manchester Cityn sopimus on voimassa kesään 2027 saakka.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🔵🇳🇴 "Reports in Spain claim that Haaland isn't happy with life and climate in Manchester...".

Pep Guardiola: "We don’t have the feeling that Erling is unhappy. Maybe the media in Spain, especially Madrid, has more information than us...".

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!