Manchester Unitedin laitapuolustajan Luke Shaw’n odotetaan olevan kolme kuukautta sivussa tositoimista, kertoo Athletic.

Shaw, 28, loukkasi takareitensä viime sunnuntaina, kun United voitti Lutonin vieraskentällä 2-1 Valioliigassa. Hän jätti pelin kesken jo ennen taukoa, ja tutkimuksissa paljastui vamman vakavuus.

Englannin maajoukkuepuolustajan pelikunto oli viikonlopun alla pieni kysymysmerkki, koska Shaw oli jättänyt myös Unitedin edellisen ottelun kesken loukkaantumisen takia.

Shaw on jo aiemmin tällä kaudella ollut lähes 20 pelistä sivussa erilaisten lihasvaivojen takia. Hänen loukkaantumisensa on iso isku Unitedille myös siksi, että Tyrell Malacia ei ole pelannut tällä kaudella vielä ollenkaan kahden polvileikkauksen takia.

Viime kesänä Manchester United lainasi vasemman pakin paikalle tuuraajaksi Sergio Reguilónin Tottenhamista, mutta hänen lainapestinsä päätettiin viime kuussa.

Kahdessa edellisessä ottelussa Victor Lindelöf otti Shaw’n paikan tämän loukkaannuttua. Myös Diogo Dalot ja Sofyan Amrabat ovat ajoittain pelanneet vasempana laitapuolustajana.

Football on TNT Sports

@footballontnt
Since joining Man United in 2014, Luke Shaw has missed 200 games through injury.

The left-back is reportedly set for another 2-3 months on the sidelines 💔

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!