Bayer Leverkusen pelaa sensaatiomaista kautta. 

Leverkusen johtaa Bundesliigaa kahdeksan pisteen erolla Bayern Müncheniin. Leverkusen on myös Saksan cupin välierissä ja Eurooppa-liigan neljännesvälierissä. 

Leverkusen on Euroopan huippusarjojen ainoa tappioton joukkue. Xabi Alonson miehistö ei ole hävinnyt tällä kaudella otteluakaan.

Alonso on luonnollisesti herättänyt kiinnostusta muissa seuroissa. Varsinkin Bayern Münchenin ja Liverpoolin kerrotaan olevan Alonson kintereillä.

Alonsoa aikoinaan Bayernissa valmentanut Pep Guardiola on vaikuttunut entisen pelaajansa työstä Leverkusenin peräsimessä.

– Jos minulta kysytään siitä, millaista työtä hän on tehnyt siellä, niin voin totta puhuen sanoa ainoastaan vau. Puhumme ainoasta tappiottomasta joukkueesta Euroopassa, ja he taistelevat upeasti Bayernia vastaan. En kuitenkaan puhu ainoastaan siitä, miten he pelaavat, mutta toistan sitä, etteivät he ole hävinneet otteluakaan Eurooppa-liigassa, Saksan cupissa tai Bundesliigassa.

– Sarjamestaruus on vain heidän hävittävänään, koska kaikki ajattelevat sen olevan jo varmaa, Guardiola viittasi Leverkusenin teoreettiseen mestaruuteen.

– Olin uskomattoman onnekas saadessani valmentaa Alonsoa kahden vuoden ajan. Hän oli niin fiksu pelaaja.

LUE MYÖS