Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag odottaa Fulhamilta anteeksipyyntöä videosta, jossa vaikutettiin irvailevan keskikenttäpelaaja Bruno Fernandesille.

Fulham julkaisi virallisella TikTok-tilillään videon, jossa Unitedin kapteeni Fernandes, 28, jäi viime viikonloppuna taklauksen jälkeen maahan makaamaan tuskaisena, mutta nousi nopeasti pystyyn, kun hänelle aukesi mahdollinen vetopaikka. Videon tekstisaatteena luki: ”Niin iloinen, että hän on kunnossa”.

Unitedissa uskotaan, että taklaus aiheutti Fernandesin loukkaantumisen, vaikka hän jatkoi kentällä pelin loppuun. Portugalilaistähden pelikunto oli kysymysmerkki seuraavan ottelun alla, mutta Fernandes urakoi täydet minuutit myös FA Cupissa Nottingham Forestia vastaan. Pelin jälkeen hän käveli ontuen poistuessaan stadionilta.

Ten Hagille kerrottiin Fulhamin somevideosta torstaina lehdistötilaisuudessa.

– En tiennyt siitä, mutta jos he tekivät niin, se ei ole oikein. Ei todellakaan ole oikein, että seura antaa tällaisen lausunnon, täysin sopimatonta, väärin. Heidän pitäisi pyytää anteeksi sitä, sanoi ten Hag.

Hollantilaisluotsilta kysyttiin, syyllistyykö Fernandes rikkeiden liioitteluun tai filmaamiseen.

– Mielestäni se lauantain tilanne oli ehdottomasti rike, ja oli lehdistöltä ja sosiaaliselta medialta todella väärin syyttää häntä siitä.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
“It’s not right. It’s absolutely not right” 😡

Erik ten Hag says Fulham should apologise for a TikTok video poking fun at Bruno Fernandes during their win against Man Utd 😳

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!