Son Heung-Min oli turhautunut Tottenhamin yrityksen puutteesta lauantain vierastappiossa Fulhamia vastaan. Spurs jäi paikalliskamppailussa maaleitta hävittyään 0-3-numeroin Craven Cottagella.

Tottenham oli voittanut kahdessa aiemmassa Valioliiga-ottelussaan Aston Villan ja Crystal Palacen. Tällä kertaa esitys oli Sonin papereissa nollatasoa.

– Tätä ei voi hyväksyä. Minä mukaan lukien tätä ei voi hyväksyä. Jokaisen on katsottava peiliin ja sanottava: ”tämä on minun syytäni.” Son kommentoi Sky Sportsille.

– Tämä ei ollut tarpeeksi hyvä esitys. Me emme laittaneet samaa panosta peliin, kuin aiemmin tällä kaudella. Esitys ja asenteemme ei ollut tarpeeksi hyvää. Tämän täytyy olla jokaiselle iso herätys.

– Tämä ei ollut lähellekään sitä, miten olemme pelanneet tällä kaudella. Tätä oli surullista katsoa. Kannattajat eivät ansaitse tätä.

Tottenham on 28 kierroksen jälkeen sarjataulukossa viidentenä. Eroa neljäntenä olevaan Aston Villaan on kaksi pistettä ja Manchester United on Spursia kuusi pistettä perässä.

LUE MYÖS!