Chelsean päävalmentaja Mauricio Pochettino sanoo, että hänen joukkueeltaan puuttui ”nälkää” lauantain 2-2-tasapelissä Burnleyta vastaan.

Kaikki näytti satavan kotijoukkueen laariin, kun Burnleyn Lorenz Assignon sai 40. minuutilla toisen keltaisen korttinsa ja Chelsean Cole Palmer vei seuranneesta pilkusta isännät johtoon.

Chelsea pääsi pelaamaan yli puolet ottelusta ylivoimalla, mutta sarjanousija Burnley otti Stamford Bridgeltä pisteen mukaansa.

– Olen todella pettynyt ja turhautunut siihen, miten pelasimme toisella jaksolla. Me olemme joukkue, joka palloa hallitessaan hyökkää ja luo paljon paikkoja. Mutta emme osoittaneet kapasiteettia, energiaa, nälkää, vähimmäisvaatimusta Valioliigassa kilpailemiseen. Puolustusvaiheessa annoimme liikaa vastustajalle, tuskaili Pochettino Athleticin mukaan.

– Siksi olen niin tuohtunut ja pettynyt, koska se on enemmän sydämestä ja päästä kuin jaloista kiinni. Kyse on enemmän siitä, että on oltava vahva kuin ryhmä, kuin joukkue.

– On vaikea hyväksyä, ettemme voittaneet peliä, koska tämä on sellainen peli, joka meidän on pakko voittaa, jos haluamme haastaa korkeammista sijoista.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
"Sorry but I am not happy with the performance when we don't have the ball" 😤

Mauricio Pochettino was critical of his Chelsea team after their 2-2 draw with Burnley at home ⬇️

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!