Eddie Howe haluaa pitää hyökkäyksen tähtensä Alexander Isakin Newcastlessa. Ruotsin maajoukkuepelaaja on ollut tällä kaudella Harakoiden kantavia voimia.

Isak, 24, onnistui kahdesti maalinteossa rangaistuspotkuista lauantain 4-3-voitossa West Hamia vastaan. Ruotsalainen on tehnyt yhteensä tällä kaudella 21 otteluun 14 maalia Valioliigassa.

Howe toivoo talismaaninsa jatkan ensi kaudellakin Newcastlessa.

– Hän on uskomaton lahjakkuus. Kukaan tässä seurassa ei haluaisi menettää häntä kesällä, Howe kommentoi tähtipelaajansa tulevaisuutta.

– Hän on ollut paljon loukkaantuneena, mutta hän on todella hyvä pelaaja. Toivon hänen saavuttavan suuria asioita, kunhan hän pysyy kunnossa.

Isak siirtyi Newcastleen kesällä 2022 Real Sociedadista 70 miljoonalla eurolla. Hyökkääjä pelasi viime kaudella loukkaantumisongelmien vuoksi kaikki kilpailut mukaan lukien vain 29 ottelua.

Newcastle on Valioliigan sarjataulukossa 29 kierroksen jälkeen kahdeksantena.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨⚪️⚫️ Eddie Howe on Isak’s future: “He's an outstanding talent and no one here at the club would want to lose him in the summer”.

“He is different. Although he's been out injured, he's very good so I hope for really big things, just as long as he can stay fit”.

LUE MYÖS!