Manchester City voitti Aston Villan keskiviikkona 4-1 kotikentällään Valioliigassa.

City siirtyi johtoon 11. minuutilla komeasta hyökkäyksestä. Phil Foden ja Jérémy Doku alustivat huippupaikan Rodrille, joka täräytti pallon voimalla sisään.

Villa tuli tasoihin kymmenen minuuttia myöhemmin. Vierasjoukkue eteni nopeasti rangaistusalueelta toiselle, lopuksi Jhon Durán käytti pallon Morgan Rogersilla ja ujutti sen kipakalla kudilla verkkoon.

Manchesterilaiset ottivat johtonsa takaisin hieman ennen taukoa. City sai vapaapotkun rangaistusalueen tuntumasta ja Phil Foden täräytti pallon sisään. Osasyy maalista kuuluu Villan muurille, jonka läpi pallo meni verkon perukoille.

City osui kolmannen kerran tunnin kohdalla. Rodri taituroi muutamalla siirrolla pallon Fodenille, joka laukoi suoraan syötöstä pallon alakulmaan.

Vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin Foden sai hattutemppunsa täyteen. City-tähti riisti pallon takaisin oman menetyksensä jälkeen ja kiskaisi rangaistusalueen rajalta upean kudin ylänurkkaan.

Manchester City jatkaa tuloksen myötä kolmantena ja nousee tasapisteisiin Liverpoolin kanssa, joka on pelannut ottelun vähemmän. Sarjaa johtaa pisteen erolla Arsenal. Aston Villa taas jatkaa neljäntenä, nyt kahdeksan pistettä perässä Cityä.

Liverpool nousee Valioliigan kärkeen torstaina, jos se voittaa Sheffield Unitedin kotikentällään.