Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Casemiro sanoo, että kuluva kausi on aiheuttanut hänelle unettomia öitä.

Casemiro, 32, siirtyi Unitediin toissa kesänä Real Madridista ja pelasi hyvän debyyttikauden. Manchesterilaisten projekti vaikutti olevan myötätuulessa, kun United tuli uuden managerinsa Erik ten Hagin johdolla Valioliigassa kolmanneksi ja pelasi kahdessa cup-finaalissa, joista se voitti toisen.

Kuluva kausi on kuitenkin ollut vaikea. Manchester United on Valioliigassa kuudentena, kaukana kärkisijoista, ja sen europelit päättyivät Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

Unitedilla on FA Cupin kautta yhä mahdollisuus pokaaliin, mutta joukkueen viime aikojen vire on aiheuttanut huolta kannattajissa. Manchesterilaiset ovat tyrineet Valioliigassa johtoasemansa kolmessa viime pelissä aivan ottelun lopussa. Erityistä huolta on aiheuttanut myös se, kuinka usein United päästää vastustajansa maalipaikoille.

– Se on vaikeaa. Tämä on se asia, joka minua eniten häiritsee, kun en taistele mestaruudesta. Se, että olemme 20 pistettä jäljessä ensimmäisestä sijasta, sanoi Casemiro ESPN:lle.

– Joskus en pysty edes nukkumaan, kun yritän miettiä, mitä minun tulisi tehdä toisin. Se on totta. Ei ole mitään järkeä miettiä mestaruutta tai Mestarien liigan paikkoja, meidän täytyy vain ajatella päivän peliä.

– Meidän on mentävä päivä kerrallaan. Meillä oli mahdollisuus saada yhdeksän pistettä viime peleissä ja me saimme kaksi. Olimme tolaltamme. Meidän on ajateltava peli kerrallaan ja keskityttävä seuraavaan otteluun Bournemouthia vastaan.

LUE MYÖS!