Arsenalin taipale Mestarien liigassa päättyi puolivälierävaiheessa, kun se hävisi ratkaisevan osaottelunsa Bayern Münchenille 0–1-lukemin.

Bayern etenee Paris Saint-Germainin, Borussia Dortmundin ja joko Manchester Cityn tai Real Madridin seuraksi välieriin yhteismaalein 3–2.

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
Bayern have done it! 👏

#UCL

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli hyvin tasainen, ja pallo vaihtoi omistajaa kummankin joukkueen välillä.

Arsenalin kapteeni Martin Ødegaard laittoi Manuel Neuerin testiin etäisyydeltä, minkä lisäksi Gabriel Martinelli pääsi yrittämään hieman lähempää, mutta ampui päin saksalaisvahtia.

Bayernin paras maalipaikka nähtiin 23. minuutilla, kun Jamal Musiala latasi taitavan kuljetuksen päätteeksi kohti yläkulmaa. David Raya oli kuitenkin hyvin hereillä Tykkimiesten maalilla ja torjui yrityksen tiehensä.

Bayern aloitti toisen puoliajan vahvasti. Leon Goreztka puski ensimmäisen minuutin sisällä ylärimaan, jonka jälkeen Raphaël Guerreron laukaus irtopallosta kimposi William Saliban kautta tolppaan ja ulos.

Seuraavasta tilanteesta Martinelli oli päästä läpiajoon pitkästä pystysyötöstä, mutta Neuerin rohkea vastaantulo kauas omasta boksistaan esti brassihyökkääjän aikeet.

Kun ottelua oli tunti takana, Allianz Arena purkautui hurjaan juhlaan.

Guerrero vastaanotti pallon rangaistusalueen vasemmalla laidalla Leroy Sanén epäonnistuneen keskityksen jälkeen ja laittoi pelivälineen uudelleen sisään. Joshua Kimmich saapui takaviistosta ja syöksyi puskeakseen pallon voimalla sisään. 1–0 Bayernille.

Arsenal ei onnistunut löytämään tietään takaisin peliin avausosuman jälkeen. Bayern aiheutti kerta toisensa jälkeen sydämentykytyksiä vierasjoukkueelle murtautuessaan pitkienkin syöttökombinaatioiden jälkeen rangaistusalueelle. Arsenal ei puolestaan saanut luotua vaaranpaikkoja edes useista erikoistilanteistaan.

Ottelu päättyi lopulta Bayernin 1–0-voittoon Mikel Artetan miehistöstä.