Manchester Cityllä on keskiviikkoiltana mahdollisuus edetä Mestarien liigan välieriin. 

Manchester City isännöi Real Madridia puolivälierien jälkimmäisessä osassa. Avausosa päättyi 3-3-tasapeliin.

Manchester City juhli viime kaudella historiallista triplamestaruutta voitettuaan Valioliigan, Mestarien liigan ja FA Cupin. Joukkue on tälläkin kaudella hyvissä asemissa, sillä se johtaa Valioliigaa ja kohtaa viikonloppuna Chelsean FA Cupin välierissä.

Bernardo Silvan mukaan Manchester City tavoittelee toista peräkkäistä triplamestaruutta.

– Haluamme tehdä historiaa ja perintöä jalkapallolle. Haluamme voittaa kaksi triplamestaruutta perätysten. Haluamme voittaa Valioliigan neljännen kerran peräkkäin ja Mestarien liigan toisen kerran peräkkäin. Jos voitamme kaksi triplaa putkeen, olisi se historiallista. Voimme kuitenkin pudota kummastakin taistelusta viikon sisällä, Silva muistutti.

Manchester City on ollut tällä kaudella ailahtelevampi kuin viime kaudella. Silvan mukaan se johtuu monista asioista.

– Ei ole helppoa saada uudelleen samanlaista nälkää. Kyse on siitä, että monet pelaajat ovat loukkantuneina, joukkueessa on uusia pelaajia ja lisäksi menetimme vanhoja pelaajiamme viime kesänä. Uusien pelaajien on sopeuduttava tänne, eikä se ole helppoa. Haluamme taistella niin hyvin kuin pystymme. Voimme taistella kaikkien kolmen kilpailun voitosta.

LUE MYÖS