Manchester Cityn unelma toisesta peräkkäisestä triplamestaruudesta luhistui keskiviikkona, kun se hävisi Real Madridille Mestarien liigan puolivälierissä.

Ensimmäinen osaottelu päättyi viime viikolla 3-3-tasapeliin ja toisessa osassa ratkaisu haettiin pitkän kaavan kautta.

Keskiviikkona Madrid siirtyi johtoon 12. minuutilla. Vinícius Júnior tarjoili huippupaikan Rodrygolle, jonka ensimmäisen yrityksen Ederson torjui, mutta toinen painui vastustamattomasti verkkoon.

Avausmaalin jälkeen City vyörytti hyökkäyksiä vieraiden päätyyn, mutta Erling Haalandin ylärimapuskua lähemmäksi kotijoukkue ei ensimmäisellä puoliskolla päässyt.

Toisella jaksolla Madrid käytännössä antoi pelin hallinnan Citylle ja vetätyi syvälle puolustamaan.

Lopulta paine kasvoi liian suureksi, ja City tuli tasoihin 76. minuutilla. Antonio Rüdiger sai purettua matalan keskityksen vain osittain ja Kevin de Bruyne tälläsi pallon etuylänurkkaan.

Joukkueet olivat tasatilanteessa vielä jatkoajankin jälkeen, joten vuorossa oli rangaistuspotkukilpailu. Madrid oli pilkuilla vahvempi maalein 4-3.

Real Madrid kohtaa välierissä Bayern Münchenin, joka kaatoi Arsenalin yhteismaalein 3-2. Kaavion toisella puolella vastakkain ovat Borussia Dortmund ja Paris Saint-Germain.