Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag myöntää, että laitahyökkääjä Amad Diallo ansaitsee enemmän peliaikaa kuin hän on saanut.

Diallo, 21, pelasi viime kaudella hienosti lainalla Mestaruussarjan Sunderlandissa. Norsunluurannikon maajoukkuelaituri kuitenkin loukkaantui viime kesän pre-seasonilla ja oli sivussa joulukuuhun saakka.

Kuntoutumisensa jälkeen Diallo on päässyt kentälle kuudessa ottelussa, muttei ole vielä päässyt manchesterilaisten avauskokoonpanoon. Viime kuussa hän ratkaisi maalillaan Unitedille dramaattisen 4-3-voiton Liverpoolista FA Cupin puolivälierässä.

– Amad ansaitsee sen (lisää peliaikaa), mutta älkää unohtako, että hän oli kauden aikana pitkään loukkaantuneena, joten kuntoutimme hänet uudelleen. Nyt hänellä on ollut tilaisuuksia ja hän on antanut todellisen panoksensa, sanoi ten Hag Athleticin mukaan.

Hollantilaisluotsi muistutti, että Unitedilla riittää vaihtoehtoja hyökkäyspäähän.

– Meillä on monia pelaajia niille paikoille, siellä on kilpailua. Hän olisi jo ansainnut enemmän peliminuutteja, mutta minun on tehtävä valintoja.

– Meillä on Alejandro Garnacho, Antony, meillä on Omari Forson. Meillä on monia pelaajia niille paikoille ja meidän on tehtävä valintoja.

– Mutta olen todella tyytyväinen hänen esityksiinsä ja kehitykseensä. Hänen ominaisuutensa ja vahvuutensa voivat todella edistää peliämme.

Diallo siirtyi Manchester Unitediin tammikuussa 2021 Atalantasta 40 miljoonan euron kaupassa. Hänen sopimuksensa kattaa enää ensi kauden, mutta Unitedilla on diilissä vuoden jatko-optio.

Manchester United

@ManUtd
Previously in the #FACup... 🎬

🌟 @AmadDiallo_19

#MUFC

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!