Arsenalin väistyvä manageri Arsène Wenger uskoo pitkäaikaisen suojattinsa, Jack Wilsheren tekevän seuran kanssa uuden sopimuksen.

Normaalia pressitilaisuutta huomattavasti rentoutuneemman oloinen legenda kertoi käyneensä keskikenttäpelaajan kanssa keskustelun aiheesta äskettäin.

– Viimeisen keskustelumme perusteella uskon, että hän jää tänne. Olen aina sanonut toivovani tätä, ja nyt näyttää vahvasti siltä että niin käy. Muita osapuolia ei ole tietääkseni neuvotteluissa hänen tulevaisuudestaan.

Wilshere on yksi monista pelaajista, jotka ovat kutsuneet Wengeriä isähahmoksi.
Managerilta kysyttiin, onko vaarana että nämä kokevat lähdön turhan suurena iskuna.

– En usko että niin käy. Totta kai esimerkiksi Jackin ja minun välille on muodostunut erityinen suhde. Hän oli periaatteessa 15-vuotias tullessaan tänne, kasvoi aikuiseksi supertähdeksi, ja joutui sitten lähes vuodeksi sivuun. Pelaajat tarvitsevat ohjausta ja tukea urillaan.

Wenger kieltäytyi edelleen kommentoimasta spekulaatioita seuraajastaan, mutta suostui lyhyesti vastaamaan kysymykseen, onko itse saanut uusia työtarjouksia.

– Kyllä. Itse asiassa olen saanut niitä enemmän kuin olisin odottanut. En halua työskennellä mediassa. En myöskään ole ajatellut, haluanko jatkossa työskennellä managerina vai muissa tehtävissä. Pidän kuitenkin ruohon tuoksusta, ja haluan kävellä kentällä heti aamusta.

Lähde: Arsenal