Manchester Unitedin seuralegendoihin lukeutuva Paul Scholes lyttäsi chileläispelaaja Alexis Sánchezin FA Cupin loppuottelun jälkeen.

Tehottomat punapaidat jäivät ilman maalia kamppailussa, joka päättyi lontoolaisen Chelsean 1–0-voittoon. Ratkaisuosuman laukoi Eden Hazard pilkulta.

– Hänen esitystensä, no, niiden on parannuttava. Totta puhuen, ne eivät voi muuttua huonommiksi, Scholes sanoi BT Sportille.

[readmore from=Manchester-United]

– Mielestäni pari seuraavaa peliä ensi kaudella ovat elintärkeitä hänen kannaltaan. Hänen on saatava fanit jälleen uskomaan, että he voivat päästä lähemmäs (Manchester) Cityä. He tarvitsevat ison pelaajan.

Scholes kysyi, onko Unitedilla itse asiassa isoja pelaajia. Entisen keskikenttämiehen mukaan esimerkiksi ranskalainen keskikenttämies Paul Pogba ei näytä pystyvän yksin ratkaisemaan pelejä, kun taas Hazard Chelsean paidassa pystyy.

– Alexis Sánchez ei pysty. Hän on osoittanut sen tammikuusta lähtien. He ajattelivat, että hän pystyisi, mutta mitä olemme nähneet? He tarvitsevat kaksi maagista pelaajaa. Mielestäni heiltä löytyy todella hyviä pelaajia. Heillä ei ole Hazardia, (Cristiano) Ronaldoa tai (Lionel) Messiä.

Scholes muistutti, että vastaavia nimiä löytyy vain harvasta joukkueesta, mutta hänen mielestään ratkaiseva ero lauantaina Wembleyllä oli juuri Hazard.

– Näimme sen isoissa peleissä. Unitedilla ei ole sitä. Tämän päivän pelin perusteella en usko heidän olevan kovin kaukana.

Lähde: Daily Mail