Manchester United -lupaus Amad Diallo paljastaa viihtyvänsä parhaiten oikeana laiturina.

18-vuotiaalla norsunluurannikkolaisella oli ensimmäisellä valioliigakaudellaan vaikeuksia murtautua Red Devilsin edustusjoukkueeseen.

Diallo siirtyi Unitediin tammikuun siirtoikkunassa Atalantasta 32 miljoonan punnan siirtokorvauksella. Laituri esiintyi kauden aikana kaikki kilpailut huomioiden vain kahdeksassa ottelussa.

Diallo on valmis mihin tahansa rooliin ansaitakseen paikkansa edustuskokoonpanossa. Laiturin toistaiseksi ainoa maali Unitedissa syntyi Eurooppa-liigan puolivälieräparissa AC Milania vastaan.

– Italiassa hyökätään ensin, mutta sitten pitää valua puolustamaan. Se on sama täällä. Näen itseni enemmän oikean laidan pelaajana. Mutta olen sanonut tämän aiemminkin, ettei jalkapallossa pidä mukautua yhteen pelipaikkaan, Diallo kommentoi UTD Unscriptedille.

– Omat mieltymykset saa olla, mutta sitä pitää olla valmis kaikkeen. Olen pelannut vasemmalla, oikealla ja keskellä, joten kaikki paikat kelpaavat minulle.

– Jos valmentaja haluaa minun pelaavan tiettyä pelipaikkaa, siihen on syynsä. En väitä siitä vastaan.

– Jos minun pitäisi sanoa suosikkipelipaikkani se olisi oikea laita, koska pystyn harhauttamaan ja kuljettamaan palloa syvälle vastustajan päätyyn. Olen kuitenkin valmis kaikkeen.

Lähde: Daily Mail