Viime marraskuussa Tottenhamin manageriksi palkattu Antonio Conte on purkanut viime kuukausien aikana turhautumistaan hänen käytettävissään olevasta pelaajamateriaalista.

Conte on aiemmin todennut, että joukkueessa ei ole riittävästi laatua ja kritisoinut seuran viime vuosien siirtomarkkinatoimintaa. Sen lisäksi hän väitti tällä viikolla, että Tottenham on nyt heikompi joukkue paperilla kuin mitä se oli ennen tammikuun siirtoikkunaa.

Tottenham oli kärsinyt Valioliigassa kolme peräkkäistä tappiota ennen lauantain vierasottelua Manchester Cityä vastaan. Harva uskoi Tottenhamin mahdollisuuksiin, mutta niin vain pohjoislontoolaiset kairasivat ottelusta 3-2-yllätysvoiton.

Kenties vielä voittoakin yllättävämpää oli se, mitä Conte päästi suustaan ottelun jälkeen. Italialaisluotsi laukoi erikoisia kommentteja, jotka ovat täysin päinvastaisia hänen aiempiin kommentteihinsa verrattuna.

Tämä pelaajaryhmä on fantastinen. Rehellisesti sanottuna tämä on yksi parhaista pelaajaryhmistä, jonka kanssa olen työskennellyt valmennusurani aikana, Conte hehkutti.

– Nautin työskentelystä tämän pelaajaryhmän kanssa ja teemme kovasti töitä saavuttaaksemme tavoitteemme. Tämä voitto antaa meille varmasti lisää itseluottamusta, mutta meillä on vielä paljon parantamisen varaa.

Tottenham tavoittelee tältä kaudelta FA Cupin voittoa sekä Valioliigan top4-sijoitusta. Tällä hetkellä Conten ryhmä on sarjassa seitsemäntenä, neljän pisteen päässä nelossijasta.