Mikel Arteta ylisti Arsenalin taisteluhenkeä – Liverpoolin ylivoima tuotti vain yhden vedon: ”Olen todella ylpeä”

© Kuva: Getty Images

Arsenalin manageri Mikel Arteta ylisti suojattiensa taistelutahtoa joukkueen sinniteltyä torstaina vajaamiehisenä 0-0-tasapeliin Liverpoolia vastaan liigacupin välierien ensimmäisessä osaottelussa.

Vieraskentällä pelannut Arsenal joutui hankalaan tilanteeseen 24. minuutilla, kun keskikenttäpelaaja Granit Xhaka sai suoran punaisen kortin vietyään räikeällä rikkeellään ilmeisen maalintekopaikan Diogo Jotalta.

Alivoimastaan huolimatta Tykkimiehet sai tylsytettyä Liverpoolin hyökkäykset ansiokkaasti. Kummallekin joukkueelle kirjattiin pelissä vain yksi maalia kohti suuntautunut laukaus. Toinen osa pelataan ensi torstaina.

– Olen todella ylpeä siitä, mitä teimme tänään todella vaikealla stadionilla mahtavaa vastustajaa vastaan ja pelaten 70 minuuttia kymmenellä miehellä, sanoi Arteta Guardianin mukaan.

– Sanoin pelaajille, että tällaiselle stadionille on valittava pelaajia, jotka ovat valmiita sotaan. Täällä tulee vaikeita hetkiä, joiden aikana joutuu kärsimään.

– Jos on valmis auttamaan joukkuettaan, valmis hyväksymään, että joillakin hetkillä ei tule pelaamaan haluamaansa peliä, niin hyviä asioita tulee tapahtumaan. Kun pelaa tuolla hengellä, taistelulla ja veljeydellä joukkueen ympärillä, lopulta palkinto odottaa. Näin kävi tänään.

Arteta kommentoi vain lyhyesti Xhakan punaista korttia ja siihen johtanutta tilannetta.

– En ole nähnyt sitä uudestaan, mutta se oli luultavasti punaisen paikka, jos he (tuomarit) tarkistivat sen.

LUE MYÖS:


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.