Frank Lampard on antanut tilannepäivityksen Chelsean kärsimistä loukkaantumisista sunnuntain Liverpool-tappiossa (lue raportti ottelusta).

Sekä Emerson Palmieri, Andreas Christensen että Tammy Abraham ottivat vastaan sen verran kovia iskuja, että he joutuivat jättämään kentän kokonaan.

Emerson poistui kentältä jo ensimmäisen vartin jälkeen saman takareisivamman takia, mikä piti hänet poissa myös Chelsean kahdesta edellisestä ottelusta. Christensen loukkasi puolestaan polvensa ja Abraham olkapäänsä.

Lampard oli melko positiivinen Christensenin ja Abrahamin ongelmista, mutta huolestuneempi Emersonin toistuneesta vammasta.

– Hän tulee olemaan kunnossa, Tammy. Se ei ollut huono tilaisuus vaihtaa hänet pois ja kokeilla Michy [Batshuayita] kärjessä, Lampard kertoi Metron mukaan lehdistölle.

– En usko sen [Christensenin vamman] olevan mitään kovin vakavaa. Emersonin ongelma on puolestaan hyvin paljolti samanlainen kuin hänen aiempi. Se on iso pettymys, sillä hän kärsi takareisivamman kaksi viikkoa sitten Italian maajoukkueen kanssa.

– Kaksi tai kolme päivää sitten kuulimme että hän on kunnossa ja luotimme siihen, mutta nyt kun hän palasi pelikentille niin hänelle sattui hyvin samanlainen loukkaantuminen. Meidän on oltava maltillisia sen kanssa.

Chelsea kohtaa ensi viikolla Grismsby Townin Liigacupin kolmannella kierroksella. Viikonloppuna Stamford Bridgelle saapuu vieraaksi Brighton.