Chelsea hävisi kotiottelunsa Manchester Unitedille maanantai-iltana lukemin 0-2. Katso otteluraportti täältä.

Isäntien manageri Frank Lampard manasi elintärkeiden pisteiden menetystä, ja tietää mistä kenkä puristaa.

– Liverpoolia lukuunottamatta, rakennamme enemmän maalipaikkoja kuin muut. Emme vain saa hyödynnettyä niitä. En pidä tavasta, jolla häviämme. Pidämme palloa paljon, ja luomme tilanteita, mutta emme käytä niitä, ex-keskikenttäpelaaja sanoi The Independentin mukaan.

Alkukaudesta nuori komeetta huolehti viimeisistä silauksista.

– Aiemmin Tammy Abrahamilla oli hyvä jaksonsa, mutta nyt emme osu tarpeeksi.

Lampard kommentoi myös tilannetta, jossa Harry Maguire olisi monen mielestä pitänyt ajaa kentältä.

– Nämä päätökset ovat tietysti kohtalokkaita. Hänen olisi pitänyt saada punainen kortti, mutta sen sijaan hän teki maalin. VAR otettiin käyttöön pitkälti juuri tällaisia tilanteita varten, siksi että niitä päästään tutkimaan eri kulmista.

Chelsea onnistui maalinteossa itsekin kahdesti, mutta kumpikin osuma hylättiin tarkistusten jälkeen. Cesar Azpilicueta purki turhautumistaan.

Kurt Zouman maalissa minä tietenkin jouduin työntämään Brandon Williamsia, koska Fred tönäisi minua selästä. Kentällä on neljä tuomaria, ja ainakin jonkun pitäisi vaivautua menemään monitorin luokse katsomaan näitä. Aikaa menisi 30 sekuntia. Kentällä olevien tuomareiden pitäisi tehdä nämä päätökset.

Chelsea pysyi tappiosta huolimatta neljännellä sijalla, mutta Manchester United nousi nyt vain kolmen pisteen päähän. Joukkueiden väliin tilastossa mahtuvat Tottenham ja Sheffield United.