”Hän on kuin 20-vuotias” – Thomas Tuchel kehui vuolaasti Chelsean konkarihyökkääjää

© Kuva: Getty Images

Valioliigajätti Chelsea on herännyt henkiin valmentajan vaihdon myötä. Tammikuun lopulla Frank Lampardin tilalle palkattu Thomas Tuchel on saanut lontoolaisseuran lentoon, eikä lontoolaisseura ole hävinnyt vielä kertaakaan saksalaisluotsin alaisuudessa.

Tuchelin Chelsean tappioton putki kasvoi tiistai-iltana jo kahdeksan ottelun mittaiseksi, kun Chelsea kukisti Mestarien liigan neljännesvälierin avausosaottelussa Atlético Madridin 1-0-lukemin.

Voittomaalista vastasi konkarihyökkääjä Olivier Giroud, 34, joka jysäytti ottelun ainokaisen fantastisella saksipotkulla.

Giroud’n parhaat vuodet alkaa eittämättä olla jo takanapäin, eikä hän ole nauttinut kahden viime kauden aikana suuresta luottamuksesta lontoolaisseurassa. Vähäisen peliajan vuoksi Ranskan maajoukkuemies on ollut lähtökuopissa jo pariinkin otteeseen.

Tuchel kuitenkin kertoi ottelun jälkeen, että kokenut ranskalaishyökkääjä on rautaisessa kunnossa, ja hän harjoittelee kuin nuori ja nälkäinen parikymppinen.

– Jos näet hänet päivittäin, et voi olla yllättynyt, Tuchel sanoi lehdistölle viitaten Giroud’n akrobaattiseen maaliin.

– Hän on kaikin puolin rautaisessa kunnossa. Hänen kroppansa on hyvässä kunnossa ja fyysisesti hän on huipputasolla.

– Minulla on vahva tunne, että hän nauttii joka päivä ollessaan ammattijalkapalloilija tällä tasolla.

– Hän harjoittelee kuin 20-vuotias. Hän on kaveri, jolla on hyvä sekoitus vakavuutta ja iloa harjoituksissa. Hän on aina positiivinen ja se on iso tekijä ryhmälle.

LUE MYÖS: ”Tiesimme sen” – näin Chelsean sankariksi saksariosumallaan noussut Giroud kommentoi voittoa – muistutti tärkeästä seikasta


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.