Frank Lampard avasi Chelsea-hyökkääjän yllättävää loukkaantumista: ”Hän on turhautunut”

© Kuva: Getty Images

Chelsea nujersi lauantaina Burnleyn lukemin 3-0 Valioliigassa (lue lisää). Maukasta vierasvoittoa varjosti kuitenkin Christian Pulisicin yllättävä loukkaantuminen, joka pakotti laitahyökkääjän sivuun lontoolaisten avaavasta kokoonpanosta.

Frank Lampard kertoi Pulisicin tilanteesta lisää ottelun jälkeisessä haastattelussa. Yhdysvaltalaistähti oli loukannut takareittään sen verran vakavasti, ettei hän voinut pelata Burnleya vastaan. Lampard ei kuitenkaan maininnut, oliko kyseessä sama takareisi, jonka Pulisic reväytti viime kauden FA Cupin finaalissa.

– Christian tunsi jotain takareidessään. Meidän oli vedettävä hänet sivuun, sillä hän ei voinut ottaa riskiä pelaamisen kanssa, Lampard kertoi lehdistölle Burnley-voiton jälkeen.

– Me emme ole vielä täysin varmoja loukkaantumisen vakavuudesta. Hänen on käytävä lääkärintarkastuksessa ensin, jonka jälkeen tiedämme paremmin. Hän on turhautunut. Hän palautui juuri, sai otteluita alleen, teki viikolla maalin [Mestarien liigassa] ja sitten tämä tapahtui.

– Tunnen Christianin ja hän on epätoivoton päästäkseen pelaamaan. Hän haluaa suoriutua hyvin tälle seuralle, joten tämä on hyvin turhauttavaa hänelle. Hän käy lääkärintarkastuksen, ja sitten tiedämme paremmin miten toimia.