Yllätyskäänne Cristiano Ronaldon siirtodraamassa: uusi valioliigajoukkue mahdollinen seuravaihtoehto

© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldon, 36, tilanne puhuttaa ja teettää töitä eurooppalaisille jalkapallotoimittajille.

Portugalilaisen sopimusta on vuosi jäljellä, ja koko kesän on arvuuteltu, jääkö hän Juventukseen, vai siirtyykö hän muille maille. Manchester United ja Real Madrid ovat jo käytännössä poissa laskuista, visiitti Pariisiin taas näyttää joka päivä epätodennäköisemmältä.

Lue myös: Chelsea-tähden agentti kommentoi Juventus-huhuja: ”Tällaisia kyselyjä on tullut”

Samaan aikaan Manchester City yrittää vahvistaa hyökkäystään, mutta Harry Kanen, 27, ja Erling Hålandin, 21, kulkutukset ovat osoittautumassa liian hinnakkaiksi. Calciomercaton mukaan ei voida poissulkea sitä, että Manchesterin sininen puoli yrittäisi tiedustella Ronaldon saatavuutta ja käyttää neuvotteluissa täkynä Gabriel Jesusia, 24.

Ronaldon ura jatkunee Italiassa, mutta kaikki on vielä auki. Juventus haluaisi löytää ratkaisun mahdollisimman pian. Useat lehdet kertovat, että ”vanha rouva” olisi valmis myymään hyökkääjänsä, jos tämä todella haluaa lähteä ja jos tämä löytää agenttinsa avulla itselleen uuden työnantajan.

Viime kaudella ”CR7” viimeisteli 29 maalia Serie A:ssa ja saavutti Capocannonieren eli sarjan maalikuninkuuden. Lisäksi hänet palkittiin kesän EM-kilpailuissa maalipörssin voitosta kultaisella pystillä. Juventus voitti viime kaudella Italian supercupin ja cupin. Supercupin voittomaali oli Ronaldon käsialaa. Hän teki lisäksi joukkueensa molemmat maalit cupin välierissä Interiä vastaan.