Guardian: Crystal Palace myy hurjavireisen lainahyökkääjänsä RB Leipzigiin – entinen Liverpool-puolustaja harjoittelee Eaglesin mukana

© Kuva: Getty Images

Crystal Palace on suostunut Guardian-lehden mukaan myymään hyökkääjänsä Alexander Sørlothin RB Leipzigiin. Lehden mukaan Sörlothin myynnistä tulevat rahat ollaan käyttämässä Brentfordin laituri Saïd Benrahmaan.

Sørloth on tällä hetkellä lainasopimuksella turkkilaisessa Trabzonsporissa, jossa hän pelasi myös viime kauden lainalla. Viime kausi olikin tehojen valossa suorastaan loistava. Norjalaisskärki tykitti Turkin Superliigassa 24 maalia ja yhdeksän maalisyöttöä 34 otteluun.

RB Leipzig on maksamassa Sørlothista 20 miljoonaa puntaa, eli noin 21,9 miljoonaa euroa. Crystal Palace on Guardianin mukaan jakamassa summan tasan Trabzonsporin kanssa. Sørlothin piti pelata alkanut kausi kokonaan lainalla Turkissa, jonka jälkeen seuralla olisi ollut vielä osto-optio hyökkääjään.

Muun muassa Tottenham on ollut kiinnostunut Sørlothista, ja José Mourinho toivoi hänestä tuuraajaa Harry Kanelle. Sørloth on kuitenkin tehnyt selväksi, että hän haluaa siirtyä nimenomaan Leipzigiin. Lopulta kyse oli enää Crystal Palacen ja Trabzonsporin välisistä neuvotteluista, mutta Guardianin mukaan seurat pääsivät lopulta yhteisymmärrykseen siirtosumman jakamisesta. Siirron pitäisi toteutua vielä kuluvan viikon aikana.

The Eagles on neuvottelut tällä viikolla Brentfordin laituri Benrahman kanssa, jonka siirtosummaksi arvioidaan noin 25 miljoonaa puntaa, eli noin 27,3 miljoonaa euroa. Brentford ei ole kuitenkaan vielä hyväksynyt Palacen tarjouksia.

Lisäksi Palacen mukana harjoittelee tällä hetkellä laitapuolustaja Nathaniel Clyne, joka jätti viime kauden päätteeksi Liverpoolin.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.