Telegraph: Sopimusneuvottelut jäissä – Valioliigan huippuhyökkääjä havittelee siirtoa Mestarien liiga -tason seuraan

© Kuva: Getty Images

The Telegraphin mukaan Danny Ings ei aio vielä hyväksyä Southamptonin jatkosopimustarjousta, sillä hän odottaa mahdollisia tarjouksia Mestarien liiga -tason seuroilta.

Ings, 28, takoi viime kaudella 25 maalia kaikki kilpailut mukaan lukien. Tämän sesongin puolella entinen Liverpool-hyökkääjä on tehnyt jo seitsemän maalia 14 otteluun, vaikka polviongelma seisauttikin hänen kautensa marraskuun alussa.

Ingsin sopimus St Mary’s Stadiumilla umpeutuu kuitenkin kesällä 2022, minkä vuoksi Southampton on valmis tekemään hänestä seurahistorian parhaiten palkatun pelaajan nelivuotisella jatkopahvilla.

Tähän Ings ei kuitenkaan ole vielä suostunut, sillä hän haluaa kokeilla siipiensä kantokykyä Mestarien liiga -tason seurassa.

Tottenhamin kiinnostuksen herättänyt kärkimies haluaa tehdä parhaan ratkaisun uransa kannalta ja odottaa suurseurojen mahdollisia tarjouksia ainakin kesän siirtoikkunaan saakka.

Ings olisi tiettävästi suostunut Southamptonin jatkosopimustarjoukseen, jos seura olisi kirjannut siihen sopivan suuruisen ulosostopykälän. Tätä ehdotusta Southampton ei kuitenkaan hyväksynyt, sillä se todennäköisesti pienentäisi Ingsillä tienattavaa siirtokorvausta, jos pelaaja lopulta lähtisi muualle.

Manageri Ralph Hasenhüttl on julkisesti kehottanut Ingsiä allekirjoittamaan jatkosopimustarjouksen, jota hän itse kuvailee ”fantastiseksi”. Itävaltalainen sanoi kuitenkin maanantaina, että ”elämä jatkuu” vaikka Ings jättäisi seuran kesällä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.