David Moyesilta kovaa kritiikkiä Valioliigan suuntaan: ”Tekemisessä ei ole järkeä”

© Kuva: Getty Images

West Hamin neljän ottelun voittoputki katkesi sunnuntaina, kun joukkue hävisi kotikentällään Leedsille lukemin 2-3. LUE OTTELUSTA LISÄÄ TÄSTÄ!

Lontoolaisseuran manageri David Moyes oli luonnollisesti pettynyt ottelun jälkeen. Hän lähetti myös kritiikkiä Valioliigan suuntaan. Leeds ei pelannut aiemmin tällä viikolla rästiotteluita, mutta West Ham sen sijaan pelasi myös keskiviikkona.

– Leedsillä on kaksi rästiottelua pelattavana ja meillä yksi, joten en ymmärrä miksi Leeds ei pelannut viikolla, mutta me pelasimme. Kahdesti Leedsiä vastaan pelaaminen (joukkueet kohtasivat FA Cupissa viikko sitten) on jo todella vaikeaa, mutta sitten siihen väliin laitettiin sarjaottelukin, eikä se ollut tarpeellista. Valioliigan tekemisessä ei ole järkeä tällä hetkellä, Moyes latasi ottelun jälkeen BBC Sportille.

West Ham taistelee Valioliigassa vielä tiukasti jopa Mestarien liigan paikasta. Se on sarjataulukossa ainakin tällä hetkellä vielä neljäntenä, mutta toiset lontoolaisseurat Arsenal ja Tottenham vaanivat vain muutaman pisteen päässä ja vieläpä otteluita vähemmän pelanneena.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.