Toimittaja: Man United -hylkiön agentti neuvotellut siirrosta Juventuksen kanssa – myös Newcastle kiinnostunut

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Donny van de Beek on pyörinyt viime aikoina paljon otsikoissa. Ei kuitenkaan peliesitystensä takia, vaan siksi, että Ole Gunnar Solskjær on jättänyt hänet toistuvasti vaihtopenkin puolelle.

Manchester Unitediin kesällä 2020 siirtynyt hollantilaispelaaja on nimetty kuluvan kauden aikana avaukseen vain kaksi kertaa. Toisessa näissä hänet vaihdettiin pois jo puoliajalla. Valioliigassa vastuuta on kertynyt kuuden peliminuutin verran.

Syyskuun lopulla pelatussa Mestarien liigan ottelussa Villarrealia vastaan van de Beek osoitti myös julkisesti turhautumisensa, kun hän tajusi ettei tule pääsemään kentälle. Lämmittelyn jälkeen hollantilainen viskasi liivinsä maahan, palasi penkilleen ja heitti vielä purkkansa turhautuneen oloisena menemään. Aiheesta lisää voit lukea täältä.

24-vuotias van de Beek on pudonnut vähäisen peliajan vuoksi myös Hollannin maajoukkueesta, joten ei siis ihme, että hänen ympärillään pyörii valtavasti siirtohuhuja. Solskjær esti kesällä keskikenttäpelaajan siirron Evertoniin, mutta tammikuussa tilanne voi olla toinen.

Pelaajasiirtoihin erikoistuneen toimittajan, Nicoló Schiran, mukaan Juventuksen urheilutoimenjohtaja Federico Cherubini on viime päivien aikana keskustellut van de Beekin agentin Guido Albersin kanssa. Juventus haluaisi pelaajan lainasopimuksella, joka sisältäisi osto-option. Schira kertoo, että myös Newcastle haluaa van de Beekin.