Eden Hazard pitää tulevaisuutensa yhä salaisena tietona: ”En anna päätöksen vaikuttaa pelaamiseeni”

© Kuva: Getty Images

Chelsean Eden Hazard on ollut hyvin salaperäinen viime päivien aikana. Real Madridiin yhdistetty belgialaishyökkääjä paljasti tehneensä päätöksen tulevaisuutensa suhteen toissapäivänä, mutta ei ole vielä paljastanut päätöksensä yksityiskohtia.

Hazard liittyi Chelseaan kesällä 2012 ja on ollut viimeisten vuosien aikana hyvinkin lähellä siirtoa Santiago Bernabéulle. Nyt Hazardin viimein odotetaan siirtyvän Real Madridin riveihin.

Hazardin päätös on kuitenkin hieman huonosti ajoitettu. Chelsean tulisi antaa kaikkensa päästäkseen ensi kaudeksi Mestarien liigaan, eivätkä lontoolaiset ole sarjataulukon neljän parhaan joukossa kuin kahden pisteen voimin.

28-vuotias hyökkääjä kuitenkin painottaa, ettei päätös tulevaisuudesta tule vaikuttamaan hänen suorituksiinsa kentällä.

– Juuri nyt, ainut asia jota mietin on pelaaminen hyvin Chelsealle. Minulla on pulitoistavuotta sopimustani jäljellä, kaikki tietävät sen. Päätökseni tullaan tietämään pian, mutta se ei ole mitään, mikä vaikuttaisi mieleeni, Hazard kertoi belgialaiselle RMC:lle.

– Mietin sitä, mutta ilman että mietin sitä. Kun olen kentällä, tahdon vain pelata. Tulemme näkemään mitä sen jälkeen tapahtuu.

Paikallislehti Evening Standardin mukaan Chelsea on hyvin rentona tilanteen suhteen, uskoen Hazardin jäävän Stamford Bridgelle. He kuitenkin toivovat kauden parhaasta maalintekijästään vähintään sataa miljoonaa puntaa.

Kertoimet ottelulleManchester City - Chelsea23.11.2019