Gareth Southgate joutui vastaamaan tiukkaan kysymykseen tähtipelaaja Raheem Sterlingin hyllytyksestä: ”Tiedän sen entisenä pelaajana”

© Kuva: Getty Images

Englanti kohtaa torstaina kotiottelussaan Montenegron EM-karsinnoissa. Voitolla kolme leijonaa varmistaisi paikkansa ensi kesän EM-lopputurnauksessa.

Englannin päävalmentaja Gareth Southgate hyllytti torstain ottelusta Manchester Cityn laitahyökkääjän Raheem Sterlingin.

Lue lisää tästä.

Southgate kertoi torstaina Montenegro -ottelua edeltävässä lehdistötilaisuudessa, että Sterlingin asenne on hyllytyksestä huolimatta ollut erinomainen kuluvan viikon harjoituksissa, vaikka mies on varmasti pettynyt päätökseen.

– Hän (Sterling) on joukkueen mukana torstaina. Hän on ollut joukkueen harjoituksissa mukana, nauttien jalkapallosta. Hän on harjoitellut loistavasti, niin kuin aina, Southgate kehui.

– En usko, että hän on kovin innoissaan päätöksestä, ja ymmärrän sen. Hän on kuitenkin joukkueen mukana, ja se on tärkeintä, englantilaismanageri jatkoi.

Southgatelta kysyttiin lehdistötilaisuudessa, miten tämä päätös (hyllytys) vaikuttaa hänen ja Sterlingin väleihin tulevaisuudessa.

– Tiedän sen entisenä pelaajana, että mielipide valmentajaa kohtaan voi muuttua päivittäin, varsinkin jos et ole kokoonpanossa. Joten ymmärrän häntä (Sterling).

– Toivon, että kaikki pelaajani tietävät, että välitän heistä, ja haluan olla oikeudenmukainen. Aina he eivät pompi ilosta nähdessään minut. Se on olennainen osa valmentajana olemista. Jos et ole valmis siihen, kannattaa tehdä jotain muuta, Southgate päätti.

Lähde: Sky Sports