Katso: Tottenhamin tähtihyökkääjä oli murtua kyyneliin Manchester United -tappion jälkeen – ”Olen niin pahoillani”

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin Heung-Min Son näytti olevan itkun partaalla haastattelussa, jonka hän antoi seuran some-kanaville sunnuntain Manchester United -ottelun jälkeen.

Son teki Tottenhamin ainoan maalin 1-3-tappioon päättyneessä pelissä, mikä jätti José Mourinhon miehistön jo kuuden pisteen päähän Valioliigan TOP4-sijoista.

Tavallisesti positiivinen ja hymyilevä eteläkorealainen ei pystynyt peittämään pettymystään, vaan lähetti kannattajille tunteikkaan anteeksipyynnön tappion johdosta.

– Olen todella pettynyt. En rehellisesti tiedä, mitä sanoa. Olen niin pahoillani tuloksen johdosta ja minusta tuntuu pahalta, sanoi Son ääni väristen.

Artikkeli jatkuu videoupotuksen jälkeen.

LUE MYÖS: Tottenhamin pelaajaa solvattiin rasistisesti – seura tuomitsee: ”Seisomme tukenasi, Sonny”

– Ulkopuolelta ja tältä stadionilta on aina kantautunut suurta intohimoa. Ne jotka kannattavat meitä ovat todella, todella pettyneitä.

– Uskon heidän olevan meitäkin pettyneempiä, joten minusta tuntuu todella pahalta. Olen pahoillani, tämä on ollut todella surullinen iltapäivä.

Kysyttäessä mielipidettä hänen avausmaalistaan, Son huokaisi syvään ja yritti kerätä itsensä ennen vastaamista.

– En välitä maalista, vastasi Son.

– Halusin todella voittaa, varsinkin kun viime pelissä palasin loukkaantumisesta ja johdimme peliä puoliajalla, mutta jäimme silti tasapeliin. Halusin todella, todella voittaa tänään, mutta en todella tiedä mitä sanoa.

Haastattelija totesi myöhemmin, ettei hän ollut koskaan nähnyt Sonia yhtä surullisena, vaikka hän on tuntenut Tottenham-tähden jo kuusi vuotta.

– En oikeasti tiedä mitä sanoa, jatkoi Son hierottuaan naamaan.

– Tiedän sen kuulostavan hullulta ja epänormaalilta että olen allapäin, mutta se johtuu tuloksista. Jos voitamme olen todella iloinen, mutta jos häviämme olen allapäin seuraavat 2-3 päivää. Meidän on palattava voittojen tielle perjantaina.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!