Aston Villa -kapteeni Jack Grealishille sunnuntai oli unohtumaton päivä. Laituri ratkaisi Birminghamin derbyn Birmingham Cityn vieraana jouduttuaan ensin avausjaksolla kannattajan hyökkäyksen uhriksi.

Kentälle juossut katsoja löi Grealishia takaraivoon ennen kuin poliisi pidätti hänet 67. peliminuutilla Villan ykköstähti ratkaisi pelin matalalla laukauksella Lee Campin selän taakse (lue lisää).

– En huomannut sitä silloin. Meillä oli sivurajaheitto ja kävelin paikalleni, kun tunsin iskun kasvoillani, Grealish kertasi välikohtausta Sky Sportsille.

– Jalkapallossa on vihollisia, mutta tällaiselle siellä ei ole paikkaa.

Derbyvoitosta Grealish oli haltioissaan.

– Tämä on elämäni paras päivä. Tänne saapuminen ensimmäistä kertaa Villan kapteenina ja voittomaali. Näistä unelmat on tehty. Erityisesti Aston Villan kannattajana.

Grealishia koeteltiin myös maalinsa jälkeen. Kun mies tuuletti osumaansa, Birminghamin järjestysmies tönäisi häntä ja tuuppasi polvella. Myös järjestysmies otettiin poliisin huostaan.

thevillazone

@thevillazone
Look at the steward kicking Grealish obviously trying to injure him. Hopefully blues face a massive fine from the actions of fans today, disgrace to football #avfc