Aston Villan kapteeni Jack Grealish on erittäin lähellä siirtyä Manchester Cityn riveihin historiallisessa 100 miljoonan punnan kaupassa.

Englannin maajoukkuemiehestä on tulossa kaikkien aikojen kallein brittipelaaja, minkä odotetaan myös luonnollisesti näkyvän hänen palkassaan.

Grealish, 25, allekirjoittaa Manchester Cityn kanssa vuoteen 2026 ulottuvan sopimuksen. Uudella diilillään hänen tienestinsä nousevat mitä todennäköisimmin korkeammalle kuin koskaan aiemmin.

Manchester Cityllä on tapana pitää pelaajiensa palkkatiedot visusti salassa, minkä takia tarkkoja lukemia ei vielä tässä vaiheessa tiedetä.

Ennen Cityn jättitarjoukseen suostumista Aston Villa teki kuitenkin kaikkensa saadakseen Grealishin jäämään seuraan, jota hän on edustanut peräti 19 vuoden ajan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Football Daily

@footballdaily
💰 Aston Villa were set to pay Jack Grealish more money in a new deal compared to Manchester City.

✍️ However, Grealish was set on joining the Cityzens

[via Gail Davis]

Sky Sportsin saamien tietojen mukaan Aston Villa yritti pitää Grealishin tyytyväisenä itsellään tarjoamalla hänelle vielä suurempaan palkkaa kuin Manchester City.

[readmore from=Jack-Grealish]

Grealish ei kuitenkaan tarttunut Villan jatkopahviin, koska hän haluaa taistella ensi kaudella Valioliigan ja Mestarien liigan voitosta.

Mahdollisuudet vastaavaan ovat luonnollisesti paljon suuremmat Manchester Cityssä, minkä takia Aston Villa ymmärsi pelaajansa kannan ja halusi tukea kapteeninsa päätöstä.

Vaikka Aston Villan kannattajat ovat tuohtuneita seuralegendan statusta havitelleen Grealishin lähdöstä, poistuu hän pitkäaikaisen työnantajansa alaisuudesta hyvissä väleissä.

LUE MYÖS: