Chelsean keskikenttäpelaaja Jorginho sanoo, että hän haluaisi jonain päivänä palata entiseen seuraansa Napoliin.

Jorginho, 29, pelasi Napolissa neljä ja puoli vuotta ennen kuin siirtyi Chelseaan kesällä 2018.

Italian maajoukkuepelaaja kertoi Sky Sportsille, että hän on keskittynyt tällä hetkellä Chelseaan, mutta Napoli on hänen mielessään. Jorginhon ja Chelsean sopimus päättyy kesällä 2023.

– Se oli hieno kokemus, ja pidän todella paljon [Napolin] kaupungista ja kannattajista.

– Voin rehellisesti sanoa, että en mieti sitä nyt, koska keskityn täysillä Chelseaan, mutta jos jonain päivänä – en tiedä milloin – tulee mahdollisuus palata, niin tietysti haluaisin sinne.

Myös Jorginhon agentti Joao Santos puhui asiakkaansa mahdollisesta paluusta Italiaan Radio Kiss Kissin haastattelussa, joskin hän vihjasi myös, että Chelsean seurajohto saattaa tarjota Jorginholle lähiaikoina jatkosopimusta.

– Jorginho haluaisi palata Italiaan.

– Se saattaa tapahtua, jos Napoli tarvitsee Jorginhoa. Hänellä on vielä kaksi vuotta sopimusta jäljellä Chelseassa.

– Tällä hetkellä hänen hintalappunsa on 50 miljoonaa euroa ja hänellä on aika iso palkka Lontoossa. Se on epätodennäköistä, että [Napolin puheenjohtaja Aurelio] De Laurentiis käyttäisi niin paljon rahaa.

Jorginhon tulevaisuudesta on riittänyt puhetta viime viikkoina juurikin hänen ja agenttinsa kommenttien takia. Ensin Jorginho kertoi ikävöivänsä Napolia, mutta pian perään Santos ilmoitti asiakkaansa jäävän ”satavarmasti” Chelseaan.

Lähde: Football Italia