Liverpool menetti saumansa siirtyä seitsemän pisteen karkumatkalle Valioliigan kärkipaikalle.

Toisena majaileva Manchester City kärsi tiistaina yllättävän 1-2-tappion Newcastlen vieraana. Liverpool taas menetti pisteitä keskiviikkona pelaamalla kotonaan 1-1-tasapelin Leicesteriä vastaan. Liverpoolin ja Cityn piste-ero on 24 kierroksen jälkeen viisi pistettä.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ei usko, että Manchester Cityn tulos vaikutti hänen pelaajiensa esitykseen.

– Olenko pettynyt, kun emme voittaneet ottelua? Tietysti olen. Mutta minä en yhdistä sitä Man Cityn peliin. On helppoa kysyä kaikkia näitä kysymyksiä, mutta meidän on varmistettava, että tällaiset asiat eivät vaikuta meihin liikaa, kommentoi Klopp FourFourTwon mukaan.

– Nämä pojat ovat normaaleja ihmisiä, kuten minäkin. Me halusimme voittaa ottelun, mutta emme voittaneet, joten meillä ei ole loistava olo.

– Mutta sitten meidän on puhuttava siitä, mitä se merkitsee. Ei liiankaan paljoa, jos totta puhutaan. Meillä on piste enemmän kuin aikaisemmin.

– Se ei varsinaisesti ole se, mitä halusimme, mutta kaikki on silti hyvin tällä hetkellä. Me emme ajattele, että marssimme sarjan läpi ja voitamme kaikki. Me olimme valmiita tekemään kovaa töitä, ja saimme pisteen vaikeasta ottelusta vaikealla kentällä.

– Se ei mennyt täydellisesti, mutta silti riittävän hyvin.

Seuraavaksi Liverpool kohtaa West Hamin. Klopp uskoo, että hänen joukkueensa kykenee käsittelemään keskiviikon pettymyksen ennen sitä.

– Meidän on hyväksyttävä tämä tulos, mikä ei ole ongelma.

– Meidän on voitettava jalkapallo-ottelumme. Niin ei käynyt, emmekä ole iloisia siitä.