Jürgen Klopp vitsaili Liverpoolin seitsemästä ehdokkasta kultaisen pallon voittajaksi: ”Ketä ei nimetty?”

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin pelaajista peräti seitsemän on ehdokkaana tänä vuonna Kultaisen pallon eli Ballon d’Or -palkinnon voittajaksi.

Listalta löytyy 30 nimeä. Liverpoolista ehdokkaiksi ovat päässeet maalivahti Alisson Becker, puolustajat Virgil Van Dijk sekä Trent Alexander-Arnold, keskikenttäpelaaja Georginio Wijnaldum sekä hyökkääjät Mohamed Salah, Sadio Mane ja Roberto Firmino.

Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp oli vitsikkäällä tuulella, kun ehdokaslista julkaistiin. Hänen mielestään on ihan ”normaalia”, että samasta joukkueesta on seitsemän ehdokasta kyseisellä listalla.

– Ensimmäisenä tuli mieleen, että keitä ei nimetty. Pelasimme huikean viime kauden, ja on hienoa, että niin moni pelaajistamme on ehdokkaana, Klopp kertoi Sky Sportsille.

Kloppin mielestä ehdokkaiksi nimetyt pelaajat ovat ansainneet sen.

– Minusta seitsemän ehdokastamme ovat ansainneet sen. Haluamme jatkaa yhdessä myös tulevat vuodet, katsotaan mitä tapahtuu. Olen kaikista pelaajistamme ylpeä. Tykkään heistä paljon, ja olen iloinen, kun he voittavat jotain, Klopp jatkoi.

Liverpoolin historiassa Kultaisen pallon on voittanut vain yksi pelaaja, kun Michael Owen voitti kyseisen palkinnon vuonna 2001.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!

Kertoimet ottelulleCrystal Palace - Liverpool23.11.2019