Jürgen Kloppia viedään taas Saksan peräsimeen – Liverpool-managerilta huvittavan hienovarainen vastaus: ”Ei ole aikaa!”

© Kuva: Getty Images

Jürgen Klopp vakuuttaa, ettei hän ole kiinnostunut korvaamaan Joachim Löwiä Saksan A-maajoukkueen peräsimessä niin pitkään kun hän työskentelee Liverpoolin managerina – vaikka sää Englannissa onkin kääntynyt taas huonompaan suuntaan.

Löw vajosi potku-uhan alle, kun Saksa kärsi musertavan 0-6-tappion Espanjalle aiemmin tässä kuussa. Kloppia on luonnollisesti huhuiltu etenkin saksalaismediassa Löwin tilalle, mutta 53-vuotias saksalaismanageri ei pidä ajatusta juuri nyt ajankohtaisena.

Klopp, jonka sopimus Anfieldilla ulottuu vuoteen 2024 saakka, on ollut aiemminkin yhdistettynä rooliin maajoukkueen käskyttäjänä. Tällä hetkellä hänen täysi keskittymisensä on kuitenkin Liverpoolissa.

– Vau, uskon tämän olevan yksi niistä kysymyksistä, joihin olen vastannut elämäni aikana eniten, Klopp vastasi lehdistölle ennen sunnuntai-illan Leicester-ottelua.

– Tulevaisuudessa, ehkä. Nyt? Ei. Minulla ei ole aikaa! Minulla on jo työpaikka, joka on muuten melko intensiivinen sellainen!

– En tiedä pyysikö joku minua jo tähän rooliin tai jotain, mutta jos he eivät vielä tienneet, minulla on jo työpaikka Liverpoolissa. Ja vaikka sää täällä onkin taas huono, pidän siitä!

– Olen täällä vastuussa monesta asiasta, joten en aio mennä ja etsiä toista haastetta. Minulla on tarpeeksi haasteita joka aamu kun herään!