Celtic-manageri vahvistaa hylänneensä toisen tarjouksen Arsenalilta avainmiehestään – haluaa Manchester Unitedin tähtihankintaa vastaavan korvauksen

© Kuva: Getty Images

Celtic-manageri Neil Lennon ei päästä Kieran Tierneytä Arsenaliin halvalla. Lennon vahvistaa seuran hylänneen Tykkimiesten toisen tarjouksen laitapuolustajastaan.

22-vuotias Tierney on ollut Arsenalin siirtoikkunan pääkohteita. Lennon vahvistaa, ettei lontoolaisseuran tarjoama 28 miljoonaa euroa tule riittämään.

Manchester United osti Crystal Palacesta 56 miljoonalla eurolla Aaron Wan-Bissakan. Lennon haluaa Tierneystä englantilaista vastaavan hinnan.

– 56 miljoonaa euroa Wan-Bissakasta on paljon rahaa ja meistä Kieran on paljon kokeneempi ja monipuolisempi laitapuolustaja tässä vaiheessa uraansa, Lennon sanoi Sky Sportsille.

– Meillä on arvo pelaajallemme ja arvostamme hänet hyvin korkealle. Seuran Kieranista asettamaan arvoon ei olla vielä päästy tarjouksissa. En tiedä mikä Arsenalin rahatilanne on. Tiedän mikä meidän on ja voimme tuntea tässä tilanteessa olomme mukavaksi.

Tierneyllä on Celticin kanssa sopimus vuoteen 2023 saakka. Skotlantilainen pelasi viime kaudella loukkaantumisen vuoksi vain 21 sarjapelissä.