Leicester pelasi torstaina italialaisen Napolin kanssa 2-2-tasapelin Eurooppa-liigan lohkovaiheen avausottelussaan.

Harvey Barnes luuli jo vieneensä Leicesterin johtoon kuudennella minuutilla, mutta paitsioliputus pelasti Napolin.

Kotijoukkue sai kuitenkin osumansa vain hetkeä myöhemmin, kun Barnes tarjoili nappikeskityksen Ayoze Pérezille, joka viimeisteli suoraan ilmasta.

Leicester heilutti verkkoa myös tunnin kohdalla, kun hyökkääjähankinta Patson Daka täräytti maanuoliaisen verkkoon. Osuma hylättiin kuitenkin videotarkistuksen jälkeen paitsion takia.

Pettymys ei kestänyt kauaa, sillä vain viisi minuuttia myöhemmin Barnes tuplasi isäntien johdon. Kelechi Iheanacho riisti pallon keskiviivan tuntumassa ja toimitti sen Barnesille, joka haki vasemman jalkansa vapaaksi ja laukoi tarkasti takakulmaan.

Napoli kavensi erittäin näyttävällä osumalla, kun pallo pelattiin pienessä tilassa syötellen Victor Osimhenille, joka nosti vielä pelivälineen taidokkaasti yli maalivahti Kasper Schmeichelin.

Osimhen oli asialla myös Napolin toisessa maalissa, joka syntyi 87. minuutilla. Nigerialaiskärki jätti toppari Çağlar Söyüncün varjoonsa ja puski Matteo Politanon antaman keskityksen sisään.

Leicesterin ilta synkkeni entisestään lisäajalla, kun Wilfried Ndidi katkaisi Napolin nopean hyökkäyksen repimällä Adam Ounasia paidasta ja sai siten illan toisen keltaisen korttinsa.

Aiemmin torstaina lohkopelinsä eurokentillä aloittivat myös West Ham ja Tottenham (LUE LISÄÄ).

Leicester City

@LCFC
It finishes level on the night 🤝

#LeiNap