Liverpool ja Manchester City taistelevat Valioliigan mestaruudesta.

Liverpool johtaa sarjaa kahden pisteen erolla Manchester Cityyn ennen viikonlopun kierrosta. Manchester Cityllä on yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin Liverpoolilla.

Hieno mestaruustaistelu ratkeaa todennäköisesti vasta päätöskierroksella. Liverpool-legenda Sami Hyypiä kommentoi mestaruustaistelun aiheuttamia paineita ja sen vaikutusta pelaajiin seuran verkkosivuille ilmestyneessä haastattelussa.

– Mielestäni paineet ovat pelkästään hyvästä. Kun itse pelasin ja minulla oli paineita ja olin hermostunut ennen otteluita, niin sain itsestäni vain enemmän irti. Luulen, että voit mennä hieman lukkoon, jos olet liian hermostunut, mutta hyvä harjoittelu ja valmistautuminen auttaa viemään pois paineita ja voit elää sen kanssa, Hyypiä totesi.

– Mielestäni se on juuri avainasia. Sinun on nautittava, kun pelaat kentällä. Nautit siitä, että pelaat hyvin ja joukkueesi menestyy. Mitä olen itse nähnyt, niin Liverpoolin pelaajat nauttivat tällä hetkellä jalkapallosta. Tämä on ollut uskomaton mestaruustaistelu. Pelasin silloin Liverpoolissa, kun Arsenal voitti mestaruuden häviämättä kertaakaan ja oletin, ettei se toistuisi koskaan. Nyt nämä seurat ovat melkein onnistuneet samassa. Liverpool on hävinnyt vain kertaalleen, Hyypiä muistutti.

Liverpool kohtaa sunnuntaina Chelsean Valioliigan 34. kierroksen ottelussaan.